Romantische slaapkamer voorbeelden

Een slaapkamer met een romantische uitstraling is de ideale meisjesachtige slaapkamer. Er zijn een paar belangrijke elementen voor wanneer je de slaapkamer tot een romantische, meisjesachtige kamer wil omtoveren.

Een van de belangrijkste elementen is de kleur. In een romantische slaapkamer vind je heel veel roze, wit en andere zachte kleuren en pasteltinten. Een likje lichtroze verf op de muur is dus een perfecte basis als je je kamer een romantische uitstraling wil geven.

Een ander belangrijk onderdeel van een romantische kamer zijn de accessoires. Bij een romantische kamer horen veel accessoires! Denk aan zachte, pluizige kleedjes, een berg kussens op het bed, sfeerlichtjes, kaarsen en spullen met een vintage uitstraling. Hartjes, in welke vorm dan ook horen bij een romantische slaapkamer. Winkels zoals de Xenos en Action hebben veel accessoires in de vorm van harten zoals kussen, kapstokken en beeldjes. Ruches of ruffles aan kussens en dekens geven je bed een romantische meisjesachtige uitstraling. Verder mag in een romantische kamer de bloemenprint natuurlijk niet worden vergeten. Een bosje rozen op het bureau, decoratieroosjes naast de kaarsen of een muur met een roze rozenprint behang zijn  voorbeelden van hoe je de bloemen in je kamer gebruikt.

Een kaptafel, kroonluchter of lampjes lang het raam of om het voeteneinde van het bed zorgen ook voor een romantische, meisjesachtige touch.

romantisch

romantische slaapkamer

romantische

slaapkamer romantisch

Bron : Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider