Romantische bedden

Romantische bedden

Romantische bedden kunnen je slaapkamer helemaal veranderen. Een romantisch bed is heel erg belangrijk voor de uitstraling van je kamer, maar het kan ook invloed hebben op hoe je slaapt. Als je je fijn voelt in je bed slaap je vast veel lekkerder. Maar wat is dan eigenlijk een romantisch bed? Iedereen vindt natuurlijk iets anders romantisch, maar er zijn wel een paar elementen die vaak terug komen.

Een groot bed wordt vaak romantisch gevonden en dan vooral met een mooi element aan de bovenkant van het bed. Dat kan mooie versiering zijn van ijzer, een houten kopstuk of misschien juist eentje van stof. Op de eerste afbeelding hier onder zie je een voorbeeld van een bed met een houten kopstuk. Het hout zorgt voor een natuurlijke sfeer en je kunt alle kleuren combineren met hout, dus dat is al erg handig. Hout wordt de laatste tijd enorm vaak gebruikt bij inrichtingen, maar vooral bij slaapkamers.

Roze, grijs en wit zijn kleuren die ook goed passen bij een romantische sfeer. Je zou je bed dus op kunnen maken met deze kleuren. Een grijs dekbed met roze en witte kussentjes zou erg romantisch kunnen zijn. Een klamboe of gordijntjes bij je bed staat ook erg gezellig en romantisch. Met een klamboe of gordijntjes bij je bed zorg je er voor dat je bed een beetje afgeschermd is van de rest van de kamer.

bed bed2 bed3 bed4 bed5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider