Rode woonaccessoires

Met kleur kan je bepalen welke sfeer de woonkamer uitstraalt. Elke kleur heeft een eigen uitstraling en een eigen karakter. Wil je graag een kleur terug laten komen in de woonkamer, kies dan voor een kleur die goed bij jezelf past en die je niet snel zat bent.

Als je gek bent op warme, opvallende kleuren is rood een hele goede keuze. Rood is een van de meest opvallende kleuren, daarom wordt rood ook gebruikt op verkeersborden en bij sale acties. Rood is dus uitermate geschikt voor mensen die wel van een knalkleurtje houden. Rood straalt behalve warmte ook romantiek, passie, macht, energie en gevaar uit. Pas wel op dat je niet te veel rood gebruikt in de woonkamer. Alle muren rood en dan ook nog een rode meubels in de woonkamer is geen goed idee. Kies bijvoorbeeld voor een neutrale woonkamer met rode woonaccessoires of een kamer met een rode muur/groot rood meubelstuk.

Ga jij voor de rode woonkamer? Bekijk hieronder dan een paar mooie, betaalbare rode woonaccessoires om jouw huiskamer mee te decoreren.

rood

 

Vinager tweekleurige siervaas , Ikea €12,95

 

rood1

 

Cashewnot bloempot met schotel, Ikea €17,95

rood2

 

Gurli rood plaid, Ikea €7,99 (op dit moment 20% korting op alle plaids bij Ikea)

rood3

 

Vilshult Piccadilly by night, Ikea €54,95

 

 

rood4

Bild poster sistersonata, Ikea €4,99

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider