Rietveld stoel zelf maken

Rietveld stoel zelf maken

Je kan ervoor kiezen om een Rietveld stoel zelf te maken. Deze stoelen zijn erg populair, en zijn eigenlijk ook nog eens hartstikke makkelijk om te maken. Een vergelijkbare stoel was eigenlijk in veel soorten inrichten thuis. Ook al ga je helemaal niet mee in de trends. Wat je kan doen om zo’n stoel te maken, is om op internet een voorbeeld te downloaden. Ik kan op internet een aantal bouwtekeningen vinden, waarmee je dus uiteindelijk zelf soms toe kan maken. Het is niet alleen erg leuk om te doen, maar je zult verbaasd staan hoeveel mensen een vergelijkbare stoel helemaal geweldig vinden. Verwacht dan ook veel positieve reacties van mensen uit jouw omgeving.

Zelf ben ik gek op deze stoel, omdat het een rustieke uitstraling aan mijn interieur geeft. Dit zou je eigenlijk niet verwachten omdat de stoel best modern is. Maar het zal je verbazen wat voor uitstraling deze stoel aan jou inrichting geeft. Zelf heb ik deze stoel nog nooit gemaakt. Maar mensen uit mijn omgeving hebben dit wel gedaan, ik was erg onder de indruk van het gemak waarmee zij deze stoel zelf gemaakt hadden. Hier onder heb ik een aantal inrichtingen gevonden waarbij een vergelijkbare stoel goed zou passen. Ik ben benieuwd wat je van deze inrichtingen vindt.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior Insider