Retro woonaccessoires

Retro woonaccessoires

Het retro interieur is een interieurstijl die niet voor muurbloempjes is weggelegd, ondanks het feit dat er vaak gebruik wordt gemaakt van bloemen in deze stijl. Een retro interieur trekt de aandacht en valt op door de felle kleuren en de grote meubels met ronde vormen.

Kleurenliefhebbers zijn helemaal op hun plek in een woonkamer met een retro stijl. Bijna alle kleuren mogen in dit interieur en geen een kleurcombinatie is te gek. Ook worden in deze stijl vaak felle kleuren met bruin gecombineerd, deze combinatie is op en top retro. Meubels hebben ronde vormen en opvallende details. Een retro interieur is natuurlijk niet af zonder een paar gave, opvallende accessoires.

Voor het uitkiezen van accessoires voor een retro interieur gelden dezelfde regels als voor de rest van de woonkamer: felle kleuren en het liefst accessoires voorzien van ronde vormen. Ook grappige patroontjes en tekeningetjes zijn op hun plek in een retro interieur.

Natuurlijk hebben wij, om jou een beetje op weg te helpen met je retro interieur, een paar woonaccessoires uitgezocht die perfect passen in een retro interieur. Onze favoriet is de oranje stoel van Umbra, welke vind jij het mooist?

retro

 

Zuiver Fresh bijzettafel geel, €79,-

 

retro1

 

Dutch design chair kruk retro, €19,95

 

retro2

 

Umbra Oh stoel, €59,95

retro3

Bloomingville keukenweegschaal neon roze, €36,-

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door