Recycle interieur

Je hebt vast en zeker thuis wel oude rommel liggen waarvan je niet weet wat je ermee aan moet. Wij hebben hier wat tips wat je met je oude rommel kan doen zodat het een nieuwe functie krijgt.

Je herkent het vast wel je schuur die vol staat met oude rommel en iedereen heeft vast wel zo’n laatje ergens in ’t huis waar alleen maar troep in zit. Geloof me, je kunt er veel leuke dingen mee doen.

Van een oude ladder kan je een boekenplank maken. Schroef het goed vast aan de muur en plaats je wat grotere boeken erin. En je hebt een nieuwe boekenplank. Een oude koffer in je bezit? Maak er een stoel van. Schroef vier poten vast aan de onderkant van de koffer en plaats er twee kussens in. Van oude klapstoeltjes kan je een hangrek maken voor je kleding met een kleine bergruimte erboven op. Plaats een haakje in de muur, maak een gat in de leuning van je oude stoel. Hang vervolgens de stoel, ingeklapt, aan de muur. Als je ‘m uitklapt kan je daar je kleding aan ophangen en op het gedeelte waar je zit kan je wat dingetjes kwijt. Super handig! Als je in je gereedschapskist oude engelse sleutels tegenkomt kan je die leuk gebruiken voor je eigen kapstok. Laat ze ombuigen en bevestig ze daarna aan je muur. Easy as that. De allerleukste die we tegenkwamen waren twee oude tennisrackets die waren omgebouwd naar spiegels. Het is geloof ik heel makkelijk om te doen. Plaats een spiegel in de ovale opening van het tennisracket en daar is je spiegel.

Gooi oude rommel dus niet zo snel weg, je kan er erg leuke nieuwe dingen van creëren.

1.2 creative-diy-repurposing-reusing-upcycling-31-560x425 creative-diy-repurposing-reusing-upcycling-23-2-560x748 creative-diy-repurposing-reusing-upcycling-20-2-560x373 creative-diy-repurposing-reusing-upcycling-4-560x373

creative-diy-repurposing-reusing-upcycling-12-1-560x423 creative-diy-repurposing-reusing-upcycling-14-560x466 creative-diy-repurposing-reusing-upcycling-21-560x841 creative-diy-repurposing-reusing-upcycling-2-1-560x840

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider