Raamdecoratie kerst

Raamdecoratie kerst

Het begint nu echt heel erg koud te worden buiten en het aftellen naar kerst is ook al begonnen. Nog 23 dagen als je het even vergeten was! Vele mensen, die geen Sinterklaas vieren, zijn al begonnen met decoreren. Dus het is een goed moment om maar wat leuke ideetjes naar buiten te brengen. Raamdecoratie is, na de kerstboom, misschien wel het meest belangrijke voor een mooie kerst decoratie.

Er zijn heel veel dingen die je gewoon kant en klaar kan kopen. Zoals kersttakken, grote kransen voor aan de deur, mooie strikken, sneeuwvlokken en ga zo nog maar even door. Heel leuk natuurlijk, maar zou het niet nog leuker zijn als je zelf leuke dingen kan maken om op te hangen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een eigen krans, van papier, takken of iets dergelijks. Dat zijn allemaal dingetjes om op te hangen. Je kan ook erg gemakkelijk iets neerzetten in het raamkozijn. Heb je bijvoorbeeld een oude pot of fles van glas? Dan kan je daar ook heel makkelijk een decoratie van maken. In de glazen fles kan je bijvoorbeeld mini kerstballen doen en wat lichtjes. En in een oude bloempot kan je wat dennenappels en mos doen. Een mooi strikje of andere decoratie eromheen en voilĂ .

Het is heel gemakkelijk en leuk om uit te proberen. Hieronder hebben we wat leuke voorbeelden.

Gingerbread-christmas-gerland origami-christmas-gerlands-decorations plant-pinecone-window-display traditional-christmas-wreaths waiting-for-santa-decoration-ideas-living-room waiting-for-santa-decoration-ideas

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider