Planken in de keuken

Planken in de keuken

Wanneer alle kasten vol zitten, er niks meer op de tafeltjes bij kan en alle andere plekken waar je dingen in kunt opbergen ook op knappen staan is het misschien tijd om een paar planken aan de muur te hangen. Planken zijn niet alleen ideaal om dingen op te bergen, maar ze kunnen ook nog eens iets decoratiefs aan je huis toevoegen door de spullen op een mooie manier tentoon te stellen.

Ook de keuken is zo’n plek waar je veel opbergruimte nodig hebt voor alle kopjes, bakjes, kruidenpotjes en planten, vers fruit en nog veel meer. Als jouw keukenkastjes ook al vol beginnen te raken is het een idee om te gaan kijken of er aan de muur plek is voor een paar planken. Net als in de andere kamer geldt dat het extra leuk is om de planken op een mooie manier in te richten.

De lelijke potjes kruiden met afgebladerde etiketten en de soepkommen met barsten kun je het beste wel achter een kastdeur zetten,maar andere dingen zijn juist leuk om in het zicht te hebben staan. Ga eens na of je producten met een mooie verpakking in huis hebt, zoals bijvoorbeeld thee met een luxe verpakking of olijfolie in een leuk blikje. Wat verder leuk is om op de planken te zetten zijn potten met meel en suiker, verse kruiden plantjes en mooi servies.

keukenplank1

keukenplank2

keukenplank3

keukenplank4

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider