Plakplastic meubels

Plakplastic meubels

Ben jij de boekenplank, een bijzettafel of een ander meubelstuk in huis helemaal zat? Dan is deze DIY iets voor jou! Veel mensen willen hun meubels wel graag een make-over geven, maar hebben geen zin in het geklieder met verf en al het andere gedoe. Wij laten zien hoe je zonder verf je meubels kunt opknappen. Met deze DIY tover je een goedkoop Ikea tafeltje zo om in een duur uitziend exemplaar.

Wat je nodig hebt om je saaie meubels een nieuw leven in te blazen in plakplastic. En dan niet van dat saaie doorzichtige plastic. In veel webshops zijn er heel veel verschillende soorten plakplastic te koop zoals plastic metĀ felle kleuren en bloemen. Er is ook plakplastic te koop die op materialen als hout, koper en marmer lijken. In een landelijk of natuurlijk interieur fleur je met een velletje houten plakplastic de boel in een keer op. In een industrieel interieur kan je weer heel veel doen met de koperen variant.

Je kunt plakplastic gebruiken op een boekenplank, de bijzettafel en op een kastje, maar wist je dat je het ook kon gebruiken voor op de trap, het raam of in de keuken?

Bekijk hieronder meubels die zijn opgeknapt met plakplastic voor inspiratie

plak plak1 plak3 plak4

Bron: Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider