Papieren decoraties

Papieren decoraties

Met deze leuke slingers van Jurianne Matter voor VT Wonen maak je van elke dag een feestje. Jurianne Matter ontvierp vier leuke slingers, speciaal voor VT Wonen. De slingers zijn allemaal zwart wit en gemaakt van papier. Er zijn drie verschillende soorten slingers te bestellen via de webshop van VT Wonen en ook is er een set van drie leuke papieren lantaarns. Vier gave papier decoraties in totaal dus!

Jurianne begon deze collectie met een Black & White bord op Pinterest en besloot dat het uitgangspunt van de collectie een simpele tekenstijl moest zijn. Alsof het zo uit de losse pols was getekend.

Woonslinger
Onze favoriete slinger is de woonslinger. Aan deze slinger hangen 3D stoelen, huisjes en theepotjes. Het 3D effect geeft de slinger een originele uitstraling, vooral de theepotjes zijn enorm leuk gemaakt. Jurianne is zelf ook het meest trots op deze slinger.
papier

 

Bloemenslinger
De bloemenslinger bestaat uit grafische bloemenplaatjes die ook wel iets weghebben van mandala’s. Deze slinger is ideaal voor de mensen die wat bloemen in huis willen, maar de planten eigenlijk altijd vergeten water te geven.

 

Blaadjesslinger
Deze slinger bevat 15 blaadjes met drie verschillende patronen. Door de variatie in patronen heeft de slinger een speelse en opvallende uitstraling.
 

Lantaarns
Deze lantaarns komen in een set van drie en zijn multifunctioneel. Over een theelichtje heen zijn het leuke papieren lantaarns, maar als je ze over een glazen vaas heen doet hebben de lantaarns ineens een hele andere uitstraling. Perfect voor de mensen die graag wat variatie zien in hun interieur.
Papieren decoraties

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider