Paisley behang

Behangen is al iets wat niet meer zo snel doen als we ook de optie hebben om een muur de verven. Daarbij komt dat je een geverfde muur makkelijker kan veranderen door er met een andere kleur overheen te gaan of er toch alsnog behang overheen te plakken. Maar vaak is behang toch veel mooier dan verf. Er zijn zoveel verschillende soorten en kleuren en motieven. Tegenwoordig kan je het maar gek genoeg allemaal niet meer bedenken en het is er.

Neem bijvoorbeeld de paisley. Dit sierlijke vormpje is er in zoveel verschillende groottes en kleuren. Wat wel een aanrader is als je deze print in je kamer opneemt, is om één muur of één kant ermee te behangen. Anders krijg je een heel druk en waarschijnlijk ook een beetje een claustrofobisch effect. En dat is absoluut niet de bedoeling. We deze print ook terugkomen in andere spullen voor het inrichten van de kamer. Denk aan kussens en dekbedovertrekken. Het mooist is het als je het is een neutrale kleur behangt, zodat je de rest van de kamer nog kan aankleden met kleur en accessoires. Dan heb je echt één punt in de kamer waar je je als eerst op richt en echt een wow-effect creëert.

De paisley print blijft ook altijd heel klassiek en gaat nooit uit. Het heeft zijn eigen sfeer erbij en dat kan je verder verwerken in de kamers. Dat is het mooie van paisley. Zeker als er nog iets van een glittertje inzit. Daardoor krijgt de muur en de hele kamer nét dat extraatje. Je komt meteen in de Oosterse sferen…

09faaf3fa9afe85b426fc4a862922e39 74d1941cb6acd7efea12830018bef278 a1b1494ac8410b5ed7ef2a76e04eaa2d

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider