Oude kasten

Oude kasten

Oude kasten zijn super gave meubels om te hebben. Oude kasten zorgen voor veel sfeer, ze gaan lang mee en ze zijn meestal heel erg goed van kwaliteit. Oude kasten kunnen soms wel aan de prijs zijn, omdat ze nu erg gewild zijn en omdat ze natuurlijk heel erg mooi zijn in elk interieur. Op de afbeeldingen hier onder zie je een paar voorbeelden van leuke oude kasten. Het leuke van kasten is dat je er altijd wel eentje kunt gebruiken.

Opbergruimte is altijd goed en al helemaal als je daar zo’n mooi exemplaar voor kunt gebruiken. Het leukste is als je een oude kast op een opvallende plek zet, zodat hij ook echt bewonderd kan worden. De keuken of de woonkamer zijn bijvoorbeeld erg geschikte plekken. Je kunt dan bijvoorbeeld servies of alleen glazen in deze kasten zetten.

Bijna alle oude kasten zijn van hout, dat is heel erg handig want dan kun je er nog veel kanten mee op. Je kunt de kasten nog schuren of opnieuw verven en hout past overal bij. Sommige oude kasten hebben glazen deurtjes of raampjes in de deuren. Dat is al helemaal gaaf en erg uniek, vooral als het originele glas er nog in zit. Het is soms een hele zoektocht om de perfecte kast te vinden, maar dat is zeker de moeite waard.

kast kast2 kast3 kast4 kast5 kast6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider