Oude houten kratten

Oude houten kratten

Niks is op dit moment zo populair als DIY met hout. Vooral oud hout en steigerhout is enorm populair, dit komt ook doordat de landelijke en de natuurlijke woonstijl nu heel geliefd zijn. Maar ook als jij een andere woonstijl hebt kan je houten DIY heel goed gebruiken voor het interieur. Je ziet de laatste tijd steeds meer dat oude houten kratjes weer een nieuw leven ingeblazen wordt en worden veranderd in meubels en decoraties. In deze post behandelen we drie leuke, simpele en snelle DIY’s met houten kratjes.

Salon tafel
Voor deze DIY heb je vier vrij grote houten kratten nodig. De keuze of je de kratjes nog schuurt, lakt en verft ligt aan jou. Schuren wordt altijd wel aangeraden om te doen voordat je met hout gaat werken. Ze de kratten op hun zijkant zo neer dat de kratten een vierkant vormen en er een leeg vierkant in het midden zit. Je kunt kiezen om nog een groten glazen plaat over de kratten te leggen en zo ook het middelste deel als tafel te gebruiken. Leg je niks op de tafel, dan kan je deze ruimte leuk gebruiken voor decoratie.

Stapelkast
Deze DIY is echt super simpel. Het enigste wat je nodig hebt zijn wat houten kratjes in verschillende groottes. Stapel deze vervolgens op elkaar tegen de muur voor een leuke en speels opbergkast. Wanneer je de opstelling zat bent heb je binnen mum van tijd de vorm van de kast weer veranderd.

Opberg bak met wielen
Heb jij te veel tijdschriften, boeken, speelgoed of iets anders rondslingeren in de woonkamer? Zet dan een setje wielen onder een groot houten krant en berg de spullen op in deze zelfgemaakte rollende bak!

Leuke ideeën kamer inrichten

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider