Originele lampen

Originele lampen

Gezellige lampen zijn echt belangrijk in deze donkere maanden. Het is dan natuurlijk wel leuk als je ook een originele lamp hebt. Er zijn super veel grappige en leuke lampen die je huis echt veel leuker maken. Meestal zijn het ook nog hele simpele lampen die toch je kamer een hele leuke sfeer geven. De eerste foto is bijvoorbeeld heel erg leuk. Op de muur staat een patroon van een paar bomen en het vogelhuisje is het lampje. Dit is super makkelijk te maken, maar het is erg gaaf. Het is leuk voor op een kinderkamer, maar het zou ook erg leuk staan in de gang.

De lamp op afbeelding twee vind ik toch wel echt het mooiste. Omdat het een paar lampen bij elkaar zijn lijkt het een beetje op een kroonluchter. Dat komt ook door de manier waarop ze opgehangen zijn. het is leuk dat de lampen aan buitenkant een basic kleur hebben, maar van de binnenkant gekleurd zijn. Hierdoor vallen ze toch op, maar is het niet overdreven.

De lampen op de andere afbeeldingen zijn vooral grappig. Ze zouden erg mooi kunnen staan in huizen die erg strak en modern zijn. De lampen vallen dan namelijk op en komen goed tot hun recht. Deze lampen passen minder goed in een interieur dat al vrij druk en gekleurd is. Dan wordt het snel rommelig en lampen worden dan misschien niet eens gezien. Dat is natuurlijk zonde. Veel van deze lampen kun je trouwens ook zelf maken, dus als je creatief bent is dit zeker de moeite waard om te maken!

lampp lampp2 lampp3 lampp4 lampp5 IB_S_BASIC_COPYRIGHT = lampp7

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider

Er is 1 reactie op dit blog