Originele keukens

Originele keukens

Meestal zien keukens er bijna allemaal het zelfde uit of lijken ze op elkaar. Echt super saai. Daarom is het leuk om een erg originele keuken te nemen of zelf te maken. De rest van je huis hoeft dan niet eens zo super speciaal of origineel te zijn, maar dan heb je wel een ruimte die heel erg opvalt en die anders is dan anders. Meestal zijn mensen ook vaak in een keuken, nog een reden dus om van je keuken iets speciaals te maken. Een originele keuken hoeft echt niet meteen heel vreemd of heel fel gekleurd te zijn. Je kunt eigenlijk heel erg veel kanten op met keukens.

Op de eerste afbeelding hier onder zie je bijvoorbeeld een keuken die speciaal is, maar niet eens heel erg opvalt. De materialen die gebruikt zijn, zijn allemaal natuurlijke materialen en basic kleuren. Daardoor blijft het rustig en kun je makkelijk andere dingen combineren met je keuken. De keuken op de tweede afbeelding is wel iets drukker, maar ook heel erg handig. Je kunt in al deze vakjes dingetjes kwijt die je kunt gebruiken bij het koken of gewoon mooi zijn.

Je kunt een keuken ook origineel maken door het basic te houden, maar dan een opvallend element te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld een gekleurde oven of een gekleurde kast zetten in een witte of grijze keuken. Je zou ook gebruik kunnen maken van opvallende materialen.

keuken keuken2 keuken3 keuken4 keuken5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider