Open haard en kachel

Open haard en kachel

Als je een nieuw meubel zoekt dat veel sfeer geeft, heb je het nu gevonden. Een open haard en kachel past echt perfect in een gezellig huis. Niet alleen in de winter en in de herfst is het fijn, maar het hele jaar door. Je kunt namelijk ook nog veel energie besparen als je je huis warm kunt houden met een houtkachel. Je hoeft niet elke keer de verwarming aan te doen, maar je gooit gewoon even een paar blokken hout in je kachel. Er zijn zo enorm veel kachels dat er voor iedereen wel iets leuks te vinden is.

In sommige huizen zijn de open haard en kachel al ingebouwd, bijvoorbeeld in een mooie oude schouw. Als dat niet het geval is, is het in de meeste gevallen wel makkelijk om er eentje te plaatsen. Vooral als het een losse kachel is. Er moet dan wel een afvoerpijp worden aangelegd als er nog geen pijp in het huis zelf zit. Een goede afvoer van rook is namelijk wel erg belangrijk.

Een kachel is niet alleen lekker warm, maar ook gezellig en een stijlvol punt in je huis. De houtblokken kun je op verschillende leuke manieren betrekken bij het interieur en je kunt je zithoek helemaal om je open haard en kachel heen bouwen. Het heeft ook echt iets leuks om daar met z’n allen bij te zitten. Dat gebeurt dan toch sneller dan wanneer het een gewone zithoek is met alleen een tv. Genoeg redenen dus om een open haard of een kachel te nemen! Inspiratie en ideeën nodig?

Open Haard en kachel inspiratie

haard ideeen open haard voorbeelden sfeervolle open haard  open haard kopen open haard en kachel haard6 haard en kachel
open haard ideeën

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider

Er is 1 reactie op dit blog