Opbergen tijdschriften

Opbergen tijdschriften

Tijdschriften zijn van die typische dingen die altijd maar overal in het huis rondzwerven. Er ligt een voor de helft gelezen Linda op de bank omdat je ineens iets anders ging doen, in de keuken ligt nog een kooktijdschrift omdat daar van die lekkere taartrecepten in stonden, het nieuwe nummer van de abonnement ligt op de mat en misschien heb je ook nog wel kinderen die de Donald Duck altijd maar overal en nergens neerleggen. Dat werkt natuurlijk niet, al die troep. Maar de tijdschriften weggooien vinden veel mensen ook weer zonde.

Gelukkig zijn er een heleboel leuke manier op tijdschriften op te bergen! Zo kun je altijd je favoriete exemplaar weer vinden zonder dat je het hele huis door moet. Zo is een IKEA Expedit kast heel geschikt om tijdschriften in op te bergen. Zet deze kast met vier vakken horizontaal op de grond en gebruik hem als tv tafel en berg de tijdschriften netjes onderin op, staat ook nog eens leuk! Als je een selectie van vijf of zes tijdschriften altijd bij de hand wil hebben kun je deze op een hele leuk manier aan een klein rekje op kleerhangers ophangen.

Bekijk hieronder nog meer manieren om jouw tijdschriften handig en overzichtelijk op te bergen.

tijdschrift

tijdschrift1

tijdschrift2

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider

Er is 1 reactie op dit blog
  1. Nicky op 12:16 pm

    Heel inspirerend! Ik heb zelf ook een hoop tijdschriften die ik niet weg wil doen, en momenteel staan ze gewoon in een kast. Als ik ooit m’n eigen plek heb, wil ik ze graag opbergen zoals op de eerste foto.