Opberg ideeën

Opberg ideeën

Als je weinig ruimte hebt ben je altijd opzoek naar opberg ideeën. Of als je gewoon veel spullen, kan het zijn dat je in de knoei komt qua ruimte. De kasten zitten al vol, de opberg lades onder het bed puilen uit en inde schuur kan er ook echt niks meer bij. Maar wat dacht je van aan de muur? Veel mensen vergeten vaak dat je met een paar planken aan de muur ineens enorm veel opberg ruimte extra hebt. De mooie spullen die je op de planken zet zijn tegelijkertijd ook nog eens decoratie, en de minder mooie spullen en losse troepjes stop je simpelweg in leuke doosjes en mandjes.

Gave opberg ideeën

Twee simpele planken tegen de muur hangen is natuurlijk een optie, maar je kunt ook voor een creatievere manier van opbergen kiezen. Zo kan je bijvoorbeeld een bovenbalk nemen en daar touwen omheen hangen waar andere planken op rusten. Kies een kleur touw wat bij je interieur past, dit geeft een leuk effect. Een voorbeeld hiervan zie je in de eerste afbeelding hier onder.

Een ander idee is om met grover touw te werk te gaan, dit staat vooral erg mooi in een landelijk, natuurlijk of industrieel interieur. Je neemt twee even lange touwen en maakt een knoop aan de onderkant. Rij vervolgens planken aan de touwen en hang ze daarna aan de muur.

En ten slotte kan je ook helemaal creatief te werk gaan en de touwen inruilen voor riemen, wij hebben genoeg opberg ideeën voor jou op een rijtje gezet!

Opberg manden

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door