Online shop ANNA + NINA

Online shop ANNA + NINA

ANNA + NINA is een merk met accessoires en woondecoraties, opgericht door twee studentes uit Amsterdam. Het bedrijf is in 2012 opgezet en heeft op dit moment twee winkels in Amsterdam. In de winkels van ANNA + NINA kan je spullen van merken zoals Rock Jewels, Amano Trading en The Old House kopen. Sinds 2014 heeft dit merk ook haar eigen label. De accessoires en woondecoraties van ANNA + NINA zijn niet alleen in Nederland populair, langzamerhand neemt dit Nederlandse duo ook de rest van Europa over.

Natuurlijk is Amsterdam niet voor iedereen om de hoek, maar daar heeft ANNA + NINA wat op bedacht. Als je aan de andere kant van het land woont, kan je nu ook online dingen uit de winkels van ANNA + NINA bestellen. Toch is het wel de moeite waard om een keertje naar een van de winkels van ANNA + NINA te gaan. Deze zijn super schattig en leuk ingericht, als je binnenkom t wordt je meteen hebberig van al het moois dat staat uitgestald.

Je vindt de twee winkels in Amsterdam op de Gerard Doustraat en de Kloveniersburgswal. Kan je echt niet naar de winkels, bestel de hebbedingetjes dan hier en bekijk de foto’s hieronder voor een sfeerimpressie van de winkels.

anna

anna3

anna1

anna1

anna2

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider