Wat is er mis met dit nieuwbouw huis?

Wat is er mis met dit nieuwbouw huis?

Ze hadden slechts 1 opdracht en zelfs dat ging niet goed. Zo op het eerste gezicht ziet alles er normaal uit aan deze woning.
Zie jij wat er mis is gegaan met dit nieuwbouwhuis? Nou wij kwamen deze foto tegen op social media en wij zagen het ook niet. Het zal je nieuwe huis maar zijn.

Deze foto is gemaakt door een voorbijganger die langs de woning reed in South Carolina en iets ongebruikelijks zag aan dit huis. Zie jij het?
Hij plaatste de foto op Facebook met het bijschrift: “Ze hadden slechts 1 taak…”.
De foto ging gelijk viral.


wat is er fout nieuwbouw huis viral


Technisch gezien is er wat ongebruikelijks aan de hand met deze woning en zodra je oog erop valt denk je: “Hoe heeft dit zo kunnen gebeuren?” “Wat zou de aannemer gedacht hebben toen ze bezig waren?”

Wat is er misgegaan met deze woning?

Nou ik zal je niet langer in spanning houden.
Het is de oprit van de woning waar het mis is gegaan. Als je goed kijkt dan zie je dat de oprit naar de zijkant van de woning gaat in plaats van richting de garage. Vreemd toch? Ook al is het een modelwoning dan nog is het raar dat men het zo gemaakt heeft zoals het op de foto staat.

Reacties op social media

De reacties op Facebook zijn bijzonder en men reageert als volgt.
“De oprit zoals die er nu ligt, is een parkeerplaats voor de bezoekers. De garage is het verkoop kantoor. Zodra alle woningen verkocht zijn dan wordt de woning/oprit aangepast”.

Een makelaar die al geruime tijd woningen verkoopt zegt:
“Ik heb nog nooit een modelwoning gezien die met opzet zo is gebouwd om later plat te gooien of grondig te verbouwen. Modelwoningen worden gebruikt als showroom en worden later verkocht in de huidige staat. Zo’n grote fout als dit zou kopers kunnen afschrikken en laten twijfelen aan de kundigheid van de aannemer. Dit is duidelijk een fout van de werklui die de oprit hebben aangelegd en waarschijnlijk de fout te laat hebben ontdekt”.

Wat denk jij?


wat is er mis nieuwbouw woning

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door