New York kamer

New York kamer

Ook al is de landelijke stijl nog zo populair, ook precies het tegenovergestelde, namelijk het stedelijke New York is enorm geliefd als decor. Vooral meiden tussen de 15 en de 20 zijn helemaal gek van dit stedelijke thema in hun kamer. Andere steden die je veel terug ziet in de slaapkamer van deze leeftijdsgroep zijn Parijs en Londen.

Kleuren
Je hebt kamer met een New York thema in heel veel verschillende kleuren. Een zwart witte basis is het populairste, vaak met geel als detailkleur zoals bijvoorbeeld een zwart-witte poster met enkel de gele taxi in kleur. Maar ook kleuren als rood, blauw en groen worden vaak gekozen in combinatie met de skyline van deze wereldstad.

Decoraties
Op de decoraties zijn delen van New York te zien zoals bijvoorbeeld het Vrijheidsbeeld, Broadway, Brooklyn Bridge en natuurlijk de hoge torens. De hoge gebouwen en torens zijn vooral populair als behang of als grote poster, in een New York kamer is de skyline onmisbaar! De skyline is vaak in zwart wit, maar dit hoeft natuurlijk niet. Een leuk detail in de kamer is een grote klok met daarop hoe laat het op dit moment in New York is.

Bekijk de afbeeldingen hieronder voor nog meer inspiratie en ideeën voor een New York thema in de slaapkamer.

newyokr4

newyork

newyork1

newyork2

newyork3

newyork4

newyork5

newyork6

newyork7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider