Muur slaapkamer

Muur slaapkamer

Heb jij een muur in de slaapkamer waar je al weken, misschien zelfs maanden, tegenaan kijkt en gewoon niet weet wat je ermee aan moet? Dan is dit artikel speciaal voor jou. Lees hier hoe je deze saaie muur kunt opleuken om zo de slaapkamer weer een hele andere uitstraling te geven!

Kleurtje
Een beetje kleur op de muur maakt al zo’n verschil. Waar een witte muur misschien saai en leeg oogt, ziet precies dezelfde muur er met een likje turquoise of donkergele verf al veel fleuriger uit!
muurtje

Behangen
Naast de muur verven kun je natuurlijk ook kiezen voor behang op de muur, behang met een printje of een bepaald patroon is een echte eye catcher in de slaapkamer.
muurtje1

Schilderijen of muurstickers
Natuurlijk kun je de muur ook decoreren met een schilderij of een muursticker. Je kunt kiezen voor een kleine en subtiele muursticker of juist een groot opvallend exemplaar. Qua schilderijen kun je ook alle kanten op, kies een mooi grote of maak juist een collage van verschillende kleine schilderijtjes.
muurtje3

muurtje2

Hout
Hout op de muur in de slaapkamer straalt iets rustieks en origineels uit. Leuk is om met verschillende kleuren hout een chevron patroon te maken zoals op de foto hieronder te zien is.
muurtje4

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider