Mooie tafellampen

Mooie tafellampen

Vaak staan de bijzettafeltjes in de woonkamer vol met van alles en nog wat. Tijdschriften, boeken, beeldjes, vazen, de huistelefoon en nog veel meer accessoires en decoraties. Wat ook vaak te vinden is op een bijzettafeltje is een tafellamp. In tegenstelling tot de plafondlamp is de tafellamp vooral bedoeld ter decoratie en hoeft hij niet de hele kamer te verlichten. Een mooie of leuke tafellamp kan heel veel toevoegen aan het interieur van de kamer. Ben jij nog op zoek naar een gave tafellamp, bekijk dan snel de exemplaren hieronder!

De tafellampen die we hieronder op een rijtje hebben gezet komen allemaal van de website Fonq. Op deze site kan je ook heel veel andere opvallende woonaccessoires en dergelijk vinden.

lamp

Seletti Bouche Tafellamp, €129,94
Deze lamp is super opvallend en leuk! De lamp is heel geschikt voor in een industrieel interieur. De lamp heeft de vorm van een glazen fles, inclusief kurk!

 

lamp1

Alessi lamp La Stanza, €179,10
De open stukken in deze lamp zorgen ervoor dat de lamp een prachtig patroon op de muur tevoorschijn tovert wanneer je hem aanzet.

 

lamp2

L’Atelier d’Exercise Shuttlecock lamp, €134,10
Deze lamp is echt niet alleen geschikt voor de badmintonners onder ons. Door de combinatie van kurk en de witte veren voegt deze lamp ik elk interieur een serene touch toe.

 

lamp4

 

Kartell Taj Mini tafellamp, €172,-
Deze strakke lamp doet het perfect in een modern interieur. Is zwart niks voor jou? Bestel de lamp dan in een van de andere beschikbare kleuren!

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider