Mooie keuken

Mooie keuken

Wat mooi en lelijk is verschilt per persoon, iedereen heeft hier een eigen menig over. Wat de een mooi vind, is misschien weer totaal niet de smaak van de ander. Juist daarom hebben wij in dit artikel verschillende keukens in verschillende stijlen verzameld. Het kan dus zijn dat de ene keuken je wel aanspreekt en je de andere keuken weer helemaal niks vindt.

Er zijn heel veel verschillende soorten woonstijlen, en deze stijlen vind je niet alleen terug in de woon- en de slaapkamer. Ook de keuken kan in een specifieke stijl worden ingericht. Denk bijvoorbeeld aan een landelijke keuken met veel hout en veel planten en kruiden, een strakke, witte moderne keuken met glanzend aanrecht of een industriële keuken waarin je veel metaal en rauwe materialen. Welke keuken jij het mooist vindt, ligt dus aan welke stijl jou het meeste aanspreekt. Met een keuken in een bepaalde woonstijl kan je heel mooi je persoonlijke smaak combineren met vaste elementen uit de woonstijl.

Is de keuken in jouw huis in dezelfde woonstijl als de andere kamers of heb je gekozen voor een neutrale keuken? Bekijk de inspiratie foto’s hieronder en kom erachter welke keuken jou het meeste aanspreekt.

keukent

keukent1

keukent2

keukent3

keukent4

keukent5

keukent6

 

 

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider