Mooie kaarsen

Kaarsen zijn ideaal om sfeer te creëren in de woon-, slaap-, en badkamer. Niet alleen geven kaarsen een mooi licht, geurkaarsen verspreiden ook nog eens een heerlijke geur in de kamer. Sinds kaarsen als decoratie worden gebruik kun je exemplaren in alle soorten en maten vinden. In deze post zal je mooie, luxe kaarsen in potten vinden met exotische geuren.

Rituals Hammam Secret Candle, €17,50
Deze kaars van Rituals ruikt naar een combinatie eucalyptus en rozemarijn en heeft daardoor een hele speciale geur. De kaars zit in een mooie zwarte glazen pot en kan tot wel 50 uur branden!
kaars2

Rituals Lavendel Fields Candle, €17,50
Deze Rituals kaars bevat eucalyptus en lavendel. Beide geuren hebben een ontspannende werking, dus als deze kaars in jouw huis brandt is er geen stress meer te bekennen. Ook deze kaars kan 50 uur branden.

kaars1

Diptyque Figuer kaars, €25 – €44
Deze kaars van het chique Franse merk Diptyque met vijgengeur ruikt niet alleen lekker, maar zit er door de verpakking ook nog eens heel mooi uit.
kaars3

Diptyque Vanilla kaars, €44
De geur van deze kaars is een combinatie van Bourbon vanille en sandalwood. Deze geur is heel warm en gezellig en daardoor vooral fijn voor in de woonkamer en de slaapkamer.

kaars4

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider