Moodboard interieur

Moodboard interieur

Ken je dat ook, dat je zoveel wilt doen en bereiken in je leven en dat je het op een geven moment niet meer op een rijtje hebt staan? Ja, dat kennen wij ook. Daarom is een moodboard super handig en fun to do.

Een moodboard, of vision boards, is een soort doek of boord waar je allemaal plaatjes en quotes opplakt die jou inspireren om je doelen te bereiken.En het beste is nog, dat het echt werkt! Het is de bedoeling dat je door een moodboard elke dag als het ware, aan je doelen werkt en zo dichter bij komt.

Het maken van een moodboard is super makkelijk. Het enige wat je nodig hebt, is een canvas doek en iets waar je alles op wilt plakken. Lijm, een schaar, tijdschriften, eventuele versiersels en natuurlijk ook je creativiteit. Dan kan je beginnen met knippen en plakken. Je knipt alles wat je mooi vindt, wat je graag wilt hebben of wilt bereiken uit en dat plak je op het doek. Het mag van alles zijn, maak hem zo mooi mogelijk en zoals jij het wilt. Het wordt jouw moodboard, die je gaat helpen om jouw doelen te bereiken. Denk aan huizen, vakanties, fashion, beauty, sport, carrière, relaties, hertringen, inspiraties, quotes.

Bedenk ook goed wat nou precies jouw doelen zijn en wat prioriteit heeft. Zet er geen lange termijn doelen op. Hou het ook simpel en dichtbij. Bekijk wat je eerst wilt bereiken en waar je meteen aan kan beginnen. Ga absoluut niet moeilijk denken.

Hang hem op op een plek waar jij het elke dag ziet. Of in ieder geval vaak. Zo wordt je er telkens aan herinnert en werk je sneller en beter naar je doel toe. Je kan ze natuurlijk ook gewoon maken, omdat het leuk is en het staat mooi.

Moodboard interieur

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider