Moderne kroonluchters

Moderne kroonluchters

Klassieke kroonluchters blijven heel erg populair. De laatste tijd zijn ze zelfs nog meer te zien dan eerst. Maar de moderne kroonluchters zien we nu ook steeds meer, in allerlei verschillende varianten. Het leuke van moderne kroonluchters is, dat er zo veel soorten zijn en dat je van iets bekends iets nieuws maakt. Moderne kroonluchters passen eigenlijk bij alle soorten interieur. Deze kroonluchters zijn vaak gemaakt van industriƫle materialen zoals staal en glas.

Deze materialen zijn op dit moment erg populair, net als hout en natuurlijke materialen. Op de afbeeldingen hier onder kun je zien dat de combinatie van deze verschillende materialen juist heel erg mooi is. Een koperkleurige moderne kroonluchter past heel erg goed bij een donkere houten kast.

De moderne kroonluchters worden op dit moment veel gemaakt door kunstenaars, daardoor zijn ze nog niet op grote schaal verkrijgbaar en zijn er veel unieke exemplaren te vinden. Dat is juist erg gaaf, want dan heb je altijd iets erg origineels in je huis. Veel grote interieurwinkels beginnen nu wel steeds meer moderne kroonluchters te verkopen. Het is altijd leuk om even een kijkje te nemen in een winkel zodat je een beetje een idee krijgt van hoe deze mooie woonaccessoires je huis een beetje extra kunnen geven.

modern modern2 modern3 modern4 modern5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider