Moderne kasten woonkamer

Moderne kasten woonkamer

Als je een modern interieur hebt wil je ook graag dat alles er zo modern mogelijk uitziet. Of je wilt een mooie moderne kast toevoegen aan een ander soort interieur. Het kan beiden. Moderne kasten zijn niet heel erg moeilijk om te vinden, maar ze zijn meestal wel wat duurder dan de ‘normale’ kast.

De moderne kasten komen in een vrij simpel interieur vaak in de kleuren wit, zwart of grijs en dan natuurlijk wel in glans. Glans zie je erg vaak terug in de moderne kasten. Dat is simpelweg omdat modern erg vaak gekoppeld wordt aan sexy glansende. Vitrines komen ook erg vaak voor in de selectie van moderne kasten. Door vitrinekasten kan je makkelijk alles zien en weet je wat waar ligt.

Wat ook erg populaire kasten zijn meer de open planken. Je kan het namelijk niet echt een kast noemen omdat het geen duidelijke kast is of een deur die je open kan doen. Maar doordat je wel planken hebt en er dingen neer kan zetten zijn ze ook erg populair. Zoals ik eerder zei komen de meeste moderne kasten in een simpele basische kleur. Maar je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor een mooie lichte kleur bruin. Hieronder zijn wat voorbeelden.

modern

modern1 Bellfires gashaard View Bell 3 modern3

modern4

modern5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider