Moderne badkamer

Moderne badkamer

Een badkamer moet een uitstraling hebben van rust. Je moet je lekker kunnen terugtrekken in de badkamer. Een moderne badkamer kan bestaan uit strakke badkamer met rechte lijnen of juist een natuurlijke badkamer met organische vormen.

De moderne badkamer mag glanzen, zowel het sanitair als de meubels in de badkamer. Je ziet steeds vaker dat een wastafel, douche of bad gemaakt van een composiet dat zowel sterk als lichtgewicht is.

Praktische moderne badkamer

De moderne badkamer is praktisch ingericht. Een duo-wastafel en een grote inloopdouche zijn een must! Om te relaxen kun je gebruik maken voor een vrijstaand bad. Vrijstaande baden zijn vaak ovaal van van vorm, net als hun klassieke voorgangers. Hebben vaak een dikke rand

Kleur van je badkamer

Mensen kiezen snel voor zwart en witte kleuren. Dit hoeft echter niet. De moderne badkamer mag best vol met kleuren zijn. De kleuren moeten echter wel op elkaar afgestemd worden, zodat het een geheel vormt. Je kunt met een witte basis in je badkamer prima kiezen voor een fellere kleur om als accent aan te brengen.

Persoonlijke badkamers

De keuze voor een badkamer is natuurlijk heel specifiek en persoonlijk. Laat je dus goed informeren voordat je een keuze neemt. Iedere situatie is anders. Denk b.v. aan een groot gezin, samenwonend of alleenstaand. Je moet jezelf in je badkamer tot rust kunnen laten komen, het is jouw moment om de dag te starten of heerlijk af te sluiten na een lange werkdag.

Ontwerp je eigen moderne badkamer

Als je wil weten hoe je moderne badkamer eruit komt te zien, kun je voordat je naar de winkel gaat zelf aan de slag gaan. Sommige winkels hebben een 3D programma zodat u uw eigen badkamer kan ontwerpen. Uw inspiratie kun je halen uit bladen die over badkamers gaan. Op internet kun je natuurlijk ook veel zien en vinden. Sommige winkels geven een boek uit met badkamers. Vaak staan er handige tips in. Vaak kun je zo’n boek gratis opvragen bij een winkel.

Ga op uw gevoel af voor het inrichten van uw badkamer. Als u twijfelt laat u dan inspireren goed informeren. Wil je meer informatie over een badkamer, contact loodgieters-tilburg.nl voor jouw nieuwe badkamer.

design-radiator-badkamer

design-badkamer-voorbeelden-2-680x1024

badkamer-design-2

design-badkamer-voorbeelden

badkamer-design

badkamers-design

design-badkamermeubel

design-sanitair

Afbeeldingen:Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door