Modern interieur kleuren

Modern interieur kleuren

Kleur bepaalt voor een groot deel wat voor sfeer de woonkamer heeft. Ook is kleur een van de eerste dingen die mensen opvalt aan het interieur. Kleur is dus zeker iets waarmee je rekening moet houden tijdens het inrichten ban het huis, zeker als je een een bepaalde interieurstijl in je hoofd hebt.

Warme bruintinten, mosterdgele decoraties en donkere houten meubels werken misschien goed in een retro interieur, maar als je een modern interieur in gedachten had is het beter om deze combinatie over te slaan. Een modern interieur is heel strak en minimalistisch en daarom zijn kleuren als zwart, wit en grijs heel erg geschikt voor deze stijl. Deze kleuren afgewerkt in hoogglans zijn ook een goed idee voor het moderne interieur.

Een modern interieur mag ook best een beetje kleur bevatten. Het meest voorkomende is dat er een felle en opvallende kleur als detailkleur wordt gekozen. Knalroze, felgeel of gifgroen zijn geschikte kleuren, maar minder felle tinten zijn ook prima! Ook moderne schilderijen met verschillende kleuren erin verwerkt zijn een goede keuze om kleur in het interieur te brengen.

Hieronder staan een paar moderne interieurs, ook uit deze afbeeldingen kun je natuurlijk prima inspiratie halen voor kleuren voor jouw eigen moderne woon- of slaapkamer.

modern

modern1

modern2

modern3

modern4

modern5

modern6

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider