Missoni Home

Missoni Home

De wereldberoemde fashion designer Missoni heeft al een tijdje een eigen Home collectie. Al onze harten gaan er sneller van kloppen van Missoni Home. Het is allemaal wel veel te duur, maar toch gaan we het je laten zien, want ze zijn oh zo fijn om te zien.

Sierkussen Lobos heeft een pixelachtige print die een saaie bank meteen opvrolijkt. Je kan hem ook net zo leuk stylen op een fauteuil of gewoon op bed. Deze kussen is groot genoeg om lekker in weg te dromen. Helaas is ie best prijzig, maar gelukkig zijn er ook goedkopere exemplaren te verkrijgen.

Intussen zijn er al meerdere collecties voor bed&bath, wonen, bed, bath, beach, etc. Wat Missoni heel erg typeert zijn alle drukke printjes van strakke en ronde lijnen, bloemen en en drukke figuurtjes.

Wat je verder kan de stijl van Missoni geheel kopiëren door heel veel drukke printjes te gebruiken in je interieur. En als je toch genoeg geld hebt, kan je net zo goed misschien wel een echte Missoni kopen. Winkels van Missoni Home zijn te vinden in de fashion steden Parijs, London, Milaan en New York, maar ook in Sao Paolo.

Scroll mee naar beneden voor meer Missoni inspiratie.

Missoni Home

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider