Mini kerstbomen

Mini kerstbomen

Niet iedereen houdt van een 2 meter grote kerstboom in de woonkamer. Daarom bestaan er gelukkig ook mini kerstbomen. En omdat deze natuurlijk niet zo groot zijn kan je er meerdere door het huis heen plaatsen. Wat zo leuk hieraan is dat je zelf kan kiezen of je ‘m versiert of dat je hem kaal laat. Het kan namelijk allebei.

Je hebt toch nog verschillen tussen de mini kerstbomen. Je hebt namelijk de kerstbomen die zo groot zijn als je hand, maar je hebt ook de mini kerstbomen die net zo groot zijn als een grote vaas met een bos bloemen. Daarom kan je dus ook makkelijk kiezen hoe en waar je ze neerzet en of je ze nog verder decoreert. Zoals je hieronder de foto’s ziet zijn er een paar ook gewoon naturel gehouden. Als je dit toch de weinig vindt voor kerst decoratie kan je natuurlijk altijd nog een extra grote boom aanschaffen. Dan kan je deze kleine natuurlijk gewoon gebruiken voor extra decoratie.

Wat ook zo leuk hieraan is is dat niet iedereen zou verwachten om een kleine kerstboom te zien staan in misschien wel een doorzichtige vaas. Hiermee ben je vast en zeker erg uniek, en dat willen we natuurlijk allemaal zo nu en dan wel.

Hieronder hebben we voorbeelden van de mini kerstbomen.

boom boom1 boom2 boom3 boom4

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider