Meisjeskamer inrichten

Meisjeskamer inrichten

Wanneer je begint met een meisjeskamer inrichten is het super leuk dit in verschillende fel roze tinten te doen. Veel ouders maken er echt een hele gave meisjeskamer van met prinsessen items, spiegels, kroonluchters en veel glitter en glamour. Het inrichten van een meisjeskamer vinden veel ouders super leuk om te doen. Wil je wat meer basic en niet zo uitgesproken meisjes meisjes kamer dan kun je dit ook heel goed combineren met basis items in wit of lichtgrijs.

Roze meisjes slaapkamer

Wanneer je besloten hebt om voor een hele knal roze meisjeskamer inrichting te gaan dan kun je alles in het roze doen maar ook verschillende roze kleuren combineren. Gebruik voor de muren een hardere roze kleur dan voor de woonaccessoires, omdat je deze dan goed kunt combineren met wit. Wit en roze zijn kleuren die heel goed bij elkaar passen, dit komt omdat door het wit roze nog meer roze lijkt!

Meisjes slaapkamer inrichten

Wil je een meisjeskamer toch liever wat meer basic houden dan kun je ervoor kiezen om juist de kamer heel wit te houden en te combineren met verschillende accessoires. De vloer, meubels, muren en plafonds kun je dan in neutrale kleuren houden zoals wit of lichtgrijs. De gordijnen, stickers op de muren, spiegels en bijvoorbeeld een krukje kun je dan in een roze kleur doen. Dit scheelt een hoop schilder en verbouw werk wanneer je dochter plots is uitgekeken op de echte roze kamer en ineens een hele andere kleur wilt hebben.

Ook wanneer je in huis van slaapkamer wilt wisselen kun je de roze gordijnen en woonaccessoires zo verhuizen naar een andere kamer en blijft de basis van iedere kamer een neutralere kleur. Wil je toch wat meer op de muur – kies van voor een gave roze muursticker. Dit lijkt op behang maar kun je zo op de muur plakken en is er ook in een „all over”  print waarbij je de hele muur bijvoorbeeld met bloementjes kunt beplakken!

Meisjes slaapkamer

Meisjeskamer inrichten 1

Meisjeskamer inrichten

muursticker meisjeskamer

roze meisjeskamer

 

afbeeldingen: welke | makeover | vtwonen | collette van schilt |

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door