Meidenkamer inspiratie

Meidenkamer inspiratie

Doe inspiratie op voor jouw meidenkamer. Wordt jouw kamer de meidenkamer van 2016? Aan de slag dan maar. Geen prinsessen kleuren en decoratie, want kleine meisjes worden groot. Dan wil je een stoere kamer in basis tinten. Zodat je deze zelf kan inrichten met de accessoires die jou het meeste aanspreken in de kleuren die jij leuk vindt.

Inspiratie meidenkamer

Gebruik neutrale basis kleuren zoals wit en grijs tinten. Hiermee valt eindeloos te combineren. Geen één van de muren een tint en houdt de andere muren in een andere tint zoals bijvoorbeeld wit. Ook leuk is om de onderkant van de muren in een grijs tint te verven en de bovenkant van de muren wit. Dit geeft een mooi effect.

En dan kan het stylen beginnen. Neem je tiener mee naar de bouwmarkt of winkel en laat haar zelf kiezen welke kleuren ze wil toevoegen. Je kan verschillende accessoires kiezen zoals kussens, een leuk kleed, lampjes, kaarsen, etc. Maar je kan ook zelf aan de slag gaan. Koop een pot verf in je favoriete kleur en pimp dat oude tafeltje, dat saaie nachtkastje of die bruine spiegel. Maak het geheel af met eye catchers zoals porseleinen knopjes, veren of strass steentjes en je hebt een coole inrichting.

Helemaal de slag te pakken? Denk dan ook eens aan decoratie en accessoires die je gedurende het jaar kunt wisselen of vervangen. Gebruik materialen die je nog in huis hebt liggen of die goedkoop te krijgen zijn. Met restjes behang maak je bijvoorbeeld een leuke slinger of mooie labels voor op je opbergboxen.

Leuke meidenkamer

Gebruik krijtbordverf voor je notitiebord en maak van een ring, touw en veren een mooie dromenvanger voor boven je bed. Ook de grote canvas doeken die je overal goedkoop kan krijgen zijn leuk om zelf mee aan de slag te gaan. Span er een leuk stofje over, een paar grote postelastieken of een mooi lint en je hebt je eigen memobord om de kaarten van je vriendinnen, leuke knipsels, foto van je idool of vondsten op te bewaren.

Maak van jouw meidenkamer de coolste kamer van 2016. Klaar? Nodig dan al je vriendinnen uit voor een bedroom party om je resultaat te laten zien. Gezellig met een hapje en een drankje en je favoriete muziek show je jouw hippe kamer. Veel plezier met deze inspiratie voor jouw meidenkamer!

inspiratie meidenkamer

lamp meidenkamer

meidenkamer ideeen

Meidenkamer inspiratie

stoere meidenkamer

afbeeldingen: Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door