Meiden slaapkamer

Meiden slaapkamer

Een gezellige meidenkamer is natuurlijk super gaaf, maar hoe met dat er eigenlijk uit zien? De meeste mensen denken misschien meteen aan roze met glitters en bloemetjes bij een meisjeskamer, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet altijd. Bij een meisjeskamer gaat het vooral om de eigen spulletjes en gezellige accessoires. Natuurlijk is het grote geheel ook belangrijk. Om de kamer meteen een meisjessfeer te geven, kun je gezellig behang ophangen. Het leukst is om dan wel een printje te gebruiken. Ruitjes, bloemetjes of vogeltjes zijn populaire printjes voor in een meisjeskamer.

In een meisjeskamer hoort natuurlijk ook een kaptafel of klein bureautje met een spiegel. Meisjes vinden het eigenlijk altijd leuk om laatjes, doosjes, kistjes en geheime plekjes te hebben om van alles te verstoppen. Make-up bijvoorbeeld. Een spiegel mag dan natuurlijk ook niet ontbreken. Het liefste een hele grote spiegel. Gezellige frutsels zoals lampjes, hartjessnoeren voor aan de muur en schilderijtjes passen ook erg goed in een meisjeskamer. Hier onder staan perfecte voorbeelden van gezellige kamers.

Het bed in een meisjeskamer is ook erg belangrijk. Het liefste een groot bed met veel kussens en dikke dekens. Soms is het mooi om daar nog een klamboe boven te hangen. Dat zorgt voor extra gezelligheid en sfeer. Als je echt iets origineels wilt toevoegen aan deze kamer, dan kun je ook gewoon een schommel ophangen. Het ziet er gezellig uit en het is natuurlijk hartstikke leuk om dat op je eigen kamer te hebben.

Slaapkamer meisje

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider