Marokkaans aardewerk

Marokkaans aardewerk

De Marokkaanse cultuur staat bekend om haar mooie designs in woondecoratie. De diverse objecten in inrichtingen zijn vaak volgens eeuwenoude tradities gemaakt en geven de cultuur een nostalgische sfeer mee. Zo zijn er de mooie kleden en het authentieke Marokkaans aardewerk. Beide objecten die veel gebruikt worden in de Marokkaanse cultuur.

Het Marokkaans aardewerk kenmerkt zich door mooie ontwerpen en het gebruik van traditionele materialen. Hierdoor krijgen de natuurlijke producten een warme en nostalgische uitstraling. Is uw inrichting rijk aan artikelen uit een andere cultuur? Geen probleem het Marokkaanse aardewerk past prima bij andere producten. De verschillende mogelijkheden in motieven in kleuren, maken de producten perfect passend in ieder interieur. Ook als uw woning een strak en modern interieur heeft, zijn onze Marokkaanse producten ideaal om te combineren. De drukke motieven steken mooi af tegen het strakke en moderne design.

Onder Marokkaans aardewerk valt vooral de tajines, bakjes, glazen, schaaltjes en vazen. Deze zijn vooral erg kleurrijk versierd om het bruine van de aarde weg te laten. Hierdoor krijg je een erg levendig gevoel. En prima om er je eten in te serveren. Zoals we al zeiden kunnen deze Marokkaanse aardewerken in elk soort interieur en past het overal erg goed bij.

mk mk1 mk2

mk3 mk4 SONY DSC

mk6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider