Make-up tafel voorbeelden

Make-up tafel voorbeelden

Bijna elke vrouw wil dit meubel wel in haar slaapkamer, een make-up tafel. Het is namelijk heel erg handig en het staat ook nog eens heel leuk. Het is vooral handig dat je al je spulletjes bij elkaar hebt en dat ze niet overal liggen en kwijt raken. Een make-up tafel is voor mij echt een hele verbetering, eerst lagen al mijn make-up spullen door het hele huis en was ik na een paar dagen al de helft kwijt. Een ander voordeel van een make-up tafel is dat je er lekker rustig voor kunt zitten en dat je er van kunt genieten om je zelf mooi te maken. Je hoeft niet te haasten en het is eigenlijk helemaal jouw eigen plekje. Wie wil dat nou niet?

Je kunt heel erg makkelijk een make-up tafel neerzetten. Je kunt ze namelijk gewoon kant en klaar kopen, met spiegel en laatjes er op en er aan. Maar je kunt ook gewoon een tafeltje neerzetten, met een kleiner kastje er op en een grote spiegel aan de muur. Op deze manier stel je je eigen hoekje samen en anders zet je al een kant en klaar meubel klaar. Het is maar net waar je tijd voor hebt en waar je zin in hebt.

Op de afbeeldingen hier onder kun je zien hoe gezellig de verschillende tafels staan. Het voegt echt iets toe aan je slaapkamer en het zorgt voor veel sfeer, vooral als je zelf je eigen make-up tafel samen stelt met mooie kleuren en materialen.

Processed with VSCOcam with s2 preset tafel4 tafel3 tafel2 tafel

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider