Magazine rek

Magazine rek

De leesliefhebbers onder ons snappen het wel. Je hebt inmiddels duizenden magazines, maar weggooien lukt toch eigenlijk. En ja, waar laat je ze? Wordt het een la vol met magazines of stapel je ze ergens op in de woonkamer?

Er moet toch een betere oplossing zijn, want weggooien ga je ze echt niet. Dat hoeft ook helemaal niet. Gebruik gewoon rekken waar je ze in kan doen. Je ziet ze erg vaak in wachtkamers, bijvoorbeeld van de dokter of de tandarts. Er zijn veel manieren om ze zelf te maken, maar je kan ze natuurlijk ook gewoon kant en klaar kopen in de winkel. Je hebt keuze uit bakken die je aan de muur kan hangen. Ook bestaan er een soort bijzet tafels waar je ze in kan plaatsen. Nu zijn we ook erg aparte manieren tegengekomen om magazines op te bergen. Heb je nog oude kleurhangers met zo’n dun stalen draadje? Die kan je dus prima gebruiken om je magazines aan op te hangen. Of misschien een soort van oude ladder, daar kan je namelijk ook magazines over heen hangen.

Voor wat inspiratie om zelf je magazine rekken te maken kan je een kijkje nemen op deze site. Geen zin om zelf creatief te doen? Neem dan eens een kijkje op de website van Ikea.

Magazine rek

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider