Maak een koffiehoek in je keuken

Maak een koffiehoek in je keuken

Bijna iedereen drinkt koffie, of het nu super luxe koffie is of juist gewone filterkoffie. De populariteit van koffie groeit nog steeds en er worden steeds weer dingen bedacht om het drankje nóg lekkerder te maken. Je kunt er likeur in doen of misschien wel een combinatie maken met met chocola.

Omdat het zo leuk is om met koffie te experimenteren of het gewoon te drinken, is het leuk om een koffiehoekje te maken. Een koffiehoek is een echte toevoeging aan je keuken. Je kunt het heel uitgebreid maken, maar ook gewoon simpel. Het moet natuurlijk wel een beetje in verhouding zijn met de rest van de keuken.

Op de afbeeldingen hier onder zie je allemaal leuke koffiehoekjes. Ik vind ze allemaal super gaaf. Alles staat bij elkaar zodat je er niet lang over hoeft te doen om een lekker kopje klaar te maken. Het is niet alleen handig, maar het is ook gewoon gezellig. Vooral als je allemaal mooie blikjes, kopjes en lepeltjes hebt. Het is ook heel erg leuk om er vintage spulletjes aan toe te voegen, dat zorgt voor extra sfeer. Op de eerste afbeelding hier onder zie je bijvoorbeeld een oude koffie maler. Ook de tweede foto heeft een vintage sfeer, maar de laatste afbeelding is bijvoorbeeld veel moderner.

koffie koffie2 koffie3 koffie4 koffie5 koffie6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider