Loungesets tuin

Loungesets tuin

Het is heerlijk buiten genieten in de zon met een loungeset in je tuin. Er is zoveel keus dat je ieder hoekje van jouw tuin of balkon kunt benutten om een loungeset neer te zetten. Je kunt zelf een loungeset samenstellen uit grote of kleine elementen of een complete set kopen die je zo neer kunt zetten.

Loungeset materialen

Voor jouw loungeset kun je kiezen uit verschillende materialen. Ieder materiaal heeft z’n voordelen en nadelen. Het materiaal zal voor een groot deel de uitstraling van jouw loungeset bepalen. Een veelvoorkomend materiaal is wicker vlechtwerk, wicker is een vlechtwerk van natuurlijk materiaal (grassen, bamboe of rattan) dat mooi dicht gevlochten kan worden. Dit zorgt voor zowel een natuurlijke als strakke uitstraling, wicker laat zich goed kleuren waardoor iedere kleur mogelijk is. Loungesets gemaakt van wicker zitten heerlijk omdat het materiaal een goede vering en een licht gewicht heeft.

Wicker wordt vaak nagebootst in kunststof, dit zit een stuk harder omdat kunststof platen niet helemaal dezelfde eigenschappen hebben als natuurlijke wicker. Met dikke zachte kussens kun je dit goed compenseren en krijg je ook een heerlijke loungeset waar je lekker in kunt relaxen.

Heb je liever een loungeset die helemaal strak afgewerkt is kies dan voor een loungeset van hout, aluminium of polywood. Deze materialen worden veel gebruikt in loungesets die strak afgewerkt zijn, ze worden gespoten in verschillende trendkleuren. Aluminium en polywood zijn materialen die niet werken, je hebt geen kans scheuren in je loungeset die je bij hout wel hebt.

Goedkope loungesets

Wanneer je een kleine tuin of balkon hebt kun je zelf een loungeset samenstellen door elementen te combineren. Zet een los hoekelement neer in een klein hoekje en zet er een paar stoelen omheen om zo met meerdere mensen op een klein stukje te kunnen zitten. Wanneer je opzoek bent naar een super leuke loungeset kun je deze vinden bij tuinmeubelland.nl. De keuze in loungesets is hier groot en ze worden allemaal voor een scherpe prijs aangeboden.

Loungeset materialen

loungesets aanbieding

loungesets outlet Loungesets tuin loungesets voor buiten

afbeeldingen:tuinmeubelland

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door