Leuke woonkamer ideeen

Leuke woonkamer ideeen

We hebben er allemaal wel eens last van, na het bekijken van het zoveelste make-over programma of na het zien van een prachtige woonkamer in een woonmagazine ben je ineens een stuk minder tevreden met jouw eigen woonkamer. Hij mist iets, je wilt wat speciaals toevoegen maar weet niet zo goed wat. Klinkt dit bekend? Lees dan snel verder en kom erachter hoe jij je woonkamer een tweede leven geeft.

Verander kleine dingen
In een keer alle muren verven en alles meubels vervangen is een dure grap en kost veel tijd. handiger is om de kleine dingetjes, de woonaccessoires en decoraties, te veranderen. Heb jij bijvoorbeeld een neutraal interieur met lichtroze kussentjes en kandelaars? Vervang deze lichtroze kleur eens door iets totaal anders, zoals kobalt blauw. Door de detailkleur te veranderen krijgt je woonkamer meteen een hele andere uitstraling zonder dat het heel veel geld en tijd kost. Wanneer je de andere kleur weer zat bent, ruil je het gewoon terug!

Opvallend meubelstuk
Door een opvallend meubelstuk (wel in de stijl van het interieur) in de woonkamer te plaatsen krijgt de ruimte een hele andere uitstraling. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hangstoel of zelfs een hangmat in huis? Of een grote lamp in een opvallende kleur en vorm in de hoek te plaatsen? Op de website Fonq.nl vind je heel veel van dit soort opvallende meubelstukken en decoraties.

Herindelen
Een gratis manier om de woonkamer een andere uitstraling te geven is door de meubels van plek te verwisselen. Wissel de bank en de TV om van plek en je zult verbaasd zijn hoeveel dit al verschilt!

woon

woon1

woon2

woon3

woon4

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider