Leuke theepotjes

Leuke theepotjes

Bijna iedereen drinkt wel eens een kopje thee, helemaal leuk is het om thee the schenken uit leuke theepotjes. Vaak hang je dan gewoon een zakje in een kopje, maar een theepot is toch veel leuker? Je kunt dan meer kopjes drinken en een theepot is toch ook wel een symbool voor gezelligheid. Een theepot staat namelijk super leuk als je hem gewoon ergens neerzet en het leuke is dat het ook nog een gebruiksvoorwerp is. Je ziet nu trouwens sowieso veel vaker dat het servies in het zich staat en niet opgeborgen in kasten. We zijn trots op onze leuke kopjes, bordjes en onze theepotten natuurlijk.

Leuke theepotjes

Je kunt ook meerdere theepotten gebruiken als decoratie in je keuken. Het staat bijvoorbeeld super leuk als je gewoon een plank hebt boven je kastjes met een rij theepotten. Er zijn zo veel leuke vormen, maten en theepotten met mooie printjes. Een theepot is ook een erg origineel cadeau en je kunt er bijna niet fout mee zitten. Er zijn namelijk ook heel erg veel basic theepotjes.

Op de laatste afbeelding hier onder zie je een doorzichtige theepot. Dat ziet er al heel erg mooi uit, maar het is nog mooier als je er een speciale theebloem in doet. Een theebloem is gewoon lekkere thee, maar dan gezet van een bloem. Deze bloem is gedroogd, maar hij gaat open als je er heet water op gooit. Het is dus super gaaf om deze bloem in een theepot te zetten. Je bezoek zal wel even verbaast opkijken als je hier mee komt aanzetten. Super leuk natuurlijk!

leuke theepot

theepot2

theepot3

theepot4

theepot5

leuke theepot 6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door