Leuke stoelkussens

Leuke stoelkussens

Een leuk detail in de eetkamer, de keuken, de woonkamer of waar de eettafel dan ook bij jou staat zijn stoelkussens. Leuke tafelkleden heeft bijna iedereen wel in de kast liggen, maar liggen er bij jou ook al leuke kussens op de stoelen? Stoelkussens maken de stoelen niet alleen meer comfortabel, maar laten de ruimte er ook nog eens leuker en gezelliger uitzien. Stoelkussens kunnen op veel meer dan alleen houten eettafelstoelen gelegd worden, ze staan bijvoorbeeld ook leuk op metalen stoelen.

Er komt steeds meer keuze in stoelkussens, dus je kunt de kussens steeds meer aanpassen aan de stijl van het interieur. Hieronder staan vier leuke stoelkussens in verschillende stijlen die we hebben uitgezocht.

 

Xenos Mexicaans stoelkussen, €7,99
Een lekker dik stoelkussen met een vrolijke Mexicaanse print. Als deze kleurencombinatie niet jouw ding is, niet getreurd. Het kussen is in nog drie andere kleurencombinaties verkrijgbaar!

stoelkussen

 

 

 

Xenos, Stoelkussen Sweet €5,99
Een schattig stoelkussentje met een lichte pastelkleur, bloemenprint en  leuke strikjes in de hoeken. Ook dit kussen is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

stoelkussen1

 

 

H&M, stoelkussen met tekstprint €9,95
Dit lichtbeige kussen van de H&M heeft een leuke tekstprint die ideaal is voor aan de eettafel! Het kussen heeft ook aan handige handgreep.

stoelkussen2

 

 

H&M, Stoelkussen met bloemdessin €9,99
Dit mooie exemplaar van H&M is lichtgrijs en heeft een roze met paarse bloemenprint, lekker fleurig!

stoelkussen3

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider