Leuke plafonds

Leuke plafonds

Plafonds… Daar besteed je vaak niet veel aandacht aan waarschijnlijk. Maar juist van plafonds kan je iets leuks maken dat totaal anders is dan de rest in huis.

Je kan namelijk je plafond opvrolijken door er iets anders van te maken dan alleen maar plamuren of verven. Een wit plafond is zo saai als je dat gaat vergelijken met onderstaande plaatjes.

Plafonds kan je leuk aankleden met andere soorten materiaal. Denk aan een houten plafond. Staat super knus en fris tegelijkertijd. Ideaal voor elk seizoen. Je kan er ook geometrische lijn in zetten door houten latten op een bepaalde manier op elkaar te bevestigen. Dit creëert een enorm strak en origineel effect. Je zou eens vaker naar boven moeten kijken in je huis. Van een likje verf, sloophout en beton tot aan klassieke ornamenten, krijtverf en ook geometrische hoogtes. Je kan het zo gek maken als je wilt. Er is niet echt een trend of een hype over coole plafonds.

Wij weten zeker dat je handen beginnen te jeuken als je deze kiekjes ziet! En het kan in elke kamer: woonkamer, slaapkamer, waskamer, badkamer, zolder, kelder, keuken…

Leuke plafonds

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider