Leuke DIY’s

Leuke DIY’s

Shoppen voor woonaccessoires is natuurlijk leuk, maar zelf dingen maken voor je interieur is misschien nog wel leuker. In deze post vind je drie hele makkelijke DIY’s die zelfs geschikt zijn voor mensen met twee linkerhanden. Wil jij al een tijdje een DIY doen maar heb je steeds de spullen niet in huis of ben je bang dat het niks wordt, probeer dan eens een van de DIY’s uit dit artikel.

Nagellak vaasje
Voor deze DIY heb je alleen een goedkope vaas van bijvoorbeeld Action nodig en wat potjes nagellak. Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld verschillende tinten blauw te gebruiken of je gaat juist voor allemaal verschillende kleurtjes nagellak. Zet nu simpelweg een stipjes met de nagellak op de vaas. Of je de hele vaas decoreert of alleen een deel is aan jou.

Dip Dye krukje
Bij Ikea of andere voordelige woonwinkels kan je vaak voor een lage prijs een houten krukje kopen. Het krukje wordt extra leuk als je er een dip dye verf effect op aan brengt. Je kan de bovenkant of de onderkant van het krukje verven. Als je de bovenkant kiest, plak dan ongeveer op halverwege de poten een stuk schilderstape zodat je een rechte lijn krijgt wanneer je verft. Verf nu de bovenkant van de kruk in de kleur naar jouw keuze en haal wanneer de verf opgedroogd is de tape van de poten.

Flessen kandelaar
Bij winkels als Xenos kan je voor weinig grote glazen flessen kopen. Van deze flessen kan je in een paar stappen een leuke kandelaar maken. Wil je een minimalistische kandelaar? Kies dan een witte lange kaars uit en druk die in de fles, als het niet past moet je de kaars een beetje bijsnijden. Zorg wel dat de kaars goed stevig staat. Als je het leuk vindt kan je ook nog kiezen om in de fles zelf gekleurd zand of schelpen te gieten.

Drank flessen als vaas

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider