Leuke DIY

Leuke DIY

Heb jij zin om weer even lekker aan het knutselen te slaan en iets leuks en origineels maken voor in jouw eigen woonkamer? Lees dan snel dit artikel verder want wij vertellen je hoe je van een saaie ton of een simpel vat een leuk tafeltje kan maken!

Benodigdheden
– Ton of vat
– Zwarte verf
– Witte verf
– Verfsjabloon alfabet letters (optioneel)

Als je een houten ton of vat heb is het handig om eerst even het hout te schuren voor je begint met het verven. Let ook op het materiaal van jouw ton of vat bij het uitkiezen van de verf, niet elke verf pakt even goed op elk materiaal. Hierna kun je beginnen met het zwart verven van de ton, zorg dat alle hoekjes en gaatjes bedekt zijn. Je kunt eventueel ook voor een andere kleurencombinatie kiezen als zwart met wit je niet zo aanspreekt. Laat nu de zwarte verf goed opdrogen voordat je de witte verf erbij pakt. Als de zwarte verf helemaal droog is verf je door middel van de letters van met alfabet sjabloon de tekst: “N 5 Chanel Paris Parfum” op het vat of de ton. Je kunt dit ook in je eigen handschrift doen als je dit leuker vindt.

Zet hem nu in huis met een lampje, een tijdschrift en een leuke kleine cactus erop en klaar is jouw zelfgemaakte bijzettafel!

vat

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider