Leuke bureau accessoires

Leuke bureau accessoires

Iedere keer dat je iets moet doen achter je bureau direct nadat je je kamer hebt schoongemaakt bureau hebt georganiseerd wordt de taak een stuk aangenamer. Dus hier is een tip: hou je bureau altijd mooi en netjes en zorg ervoor dat je alles wat je nodig hebt daar aanwezig is. Je hoeft niet te investeren in luxe meubilair. Deze leuke DIY bureau accessoires gemaakt van alledaagse voorwerpen zullen het prima doen.

bureau1Moe van het altijd moeten graven door de bureaulade om een pen of een schaar te vinden? Je zou dit probleem niet hebben als je een bureau organizer zoals deze had. Maar wacht, er is meer! Dit is ook een smartphone laadstation. Gebruik een bezem die een gat in het midden heeft, perfect voor de huisvesting van de telefoon tijdens het opladen.

bureau4Als je een heleboel onderzetters aan elkaar lijmt en dan een paar gaten in boort kan je een potlood houder maken voor je bureau. Het is zo makkelijk je niet eens instructies nodig hebt. Je kan de potlood houder ook een leuke of gewaagde kleur geven.

bureau3U kunt ook gebruik maken van blikjes als opslag containers om je bureaublad georganiseerd te houden. Maar haal er eerst verf bij en geef ze een make-over. Je kan ook schilderstape gebruiken om interessante ontwerpen te maken.

bureau2Houd alle belangrijke items op één plaats. Maak een opbergvak met verschillende vakjes voor dingen zoals je telefoon, je portemonnee en je sleutels. Als je dit ontwerp leuk vindt kan je het gemakkelijk maken. Je hebt 25 stukken karton en wat lijm nodig. Meet en snijd de kartonnen op drie verschillende manieren, stapel ze dan en lijm ze aan elkaar.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider