Leuke boekenplanken

Leuke boekenplanken

De echte boekenliefhebber wil natuurlijk het liefst een eigen bibliotheek in huis of een muur in de woonkamer in z’n geheel omtoveren tot een boekenkast. Jammer genoeg hebben de meeste van ons geen extra kamer in huis die kan functioneren als bibliotheek en ook niet in elke woonkamer past een boekenkast van 5 meter breed. Als je toch jouw liefde voor boeken wilt laten zien in bijvoorbeeld de woonkamer, kun je ervoor kiezen om een paar van jouw lievelingsboeken op een leuke boekenplank in de woonkamer te zetten.

Nou kun je natuurlijk kiezen voor een simpele houten plank en daar de boeken op zetten, maar een leuke, opvallende boekenplank is net iets meer speciaal en trekt de aandacht. Wij hebben drie leuke en opvallende boekenplanken opgezocht die zeker weten eyecatchers zullen zijn in de kamer!

boek

 

Umbra zwevende boekenplank conceal large, €19,95 via Fonq
Wedden dat iedereen vol verbazing naar deze zwevende boekenplank zal kijken? Het onderste boek bedekt het plankje waar de boeken op rusten en de bovenste boeken camoufleren de rest.

boek1

 

Agustav boekenrek hangende boeken, €189,95 via Fonq
Dat is nog eens een andere manier van boeken opbergen! In plaats van boeken óp de plank te zetten hangen ze er bij deze plank van Agustav onder!

boek2

Kartell bookworm boekenkast, €488,- via Fonq
Dit is eigenlijk een combinatie tussen een boekenplank en een boekenkast. Ideaal als je net iets meer boeken kwijt wil, maar wel nog op een speciale manier.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider

Er is 1 reactie op dit blog