Leuke bijzettafels

Leuke bijzettafels

Bijzettafeltjes zijn super handig. Je staan leuk en je kunt ze echt overal voor gebruiken. Als je eenmaal gewent bent aan een bijzettafeltje kun je waarschijnlijk niet meer zonder. Je kunt eventjes je thee of koffie wegzetten als je op de bank zit, hem vullen met mooie kaarsen of hem gewoon gebruiken voor een krantje of een boek. Een bijzettafel kun je dus gewoon niet misschien. Er zijn ook zo veel leuke tafeltjes dat het meteen ook een mooie toevoeging is aan je interieur.

Je woonkamer wordt zo nog gezelliger. Er zijn moderne tafeltjes, maar ook originele en basic tafeltjes. Een boomstam kun je bijvoorbeeld prima gebruiken als tafeltje. Het nadeel van een boomstam of een kist is wel dat het veel ruimte in neemt. Als je een kleine woonkamer hebt, is het handiger om een klein tafeltje op pootjes te nemen. Als je een grote ruimte hebt, is het mooi om meerdere tafeltjes bij elkaar te zetten zoals je kunt zien op afbeelding vijf hier onder. Dit zijn wel de zelfde tafeltjes maar met verschillende hoogtes.

Er zijn zelf tafeltjes die je aan de zijkant van de bank kunt hangen. Super handig voor als je hem maar eventjes nodig hebt. Je kunt hem ophangen en daarna weer wegleggen.

bijzet bijzet2 bijzet3 bijzet4 bijzet5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider