Letters op de muur

Letters op de muur

Tijdens de zomer gaat de inrichting vaak over het creëren van koele, strakke ruimtes met materialen als graniet, marmer en laminaat. Maar tijdens de winter is het weer eens iets heel anders. In plaats van de koude, koele materialen zal je nu vast eerder kiezen voor dekens, tapijten en mooie kleuren hout. Ongelakt hout doet je altijd denken aan gezellige houten huisjes in de sneeuw en houtblokken naast de openhaard. Daarmee gaan we ons bezig houden tijdens deze DIY. Lees snel verder.

In deze DIY leer je hoe je op een creatieve manier letters aan de muur kan hangen. Deze materialen heb je nodig hiervoor: ongelakte houten balken, witte acrylverf en een spons kwast.

White-washed-picture-frames-materials1. Meng water met de witte acrylverf totdat het een egale substantie is.

White-washed-picture-frames-mix-paint2. Met een schuim spons kwast (deze geven een mooie egaal resultaat) verf je het hele frame één laag wit.

White-washed-picture-frames-first-layerZorg ervoor dat je ook goed de zijkanten en de achterkant verft. Dit zie je namelijk wél als je het niet doet.

White-washed-picture-frames-first-layer-painting3. Doe hetzelfde met alle andere lijsten en als je daar klaar mee bent laat je ze allemaal voor een goede tijd drogen.

White-washed-picture-frames-first-coat-dry4. Als deze allemaal droog zijn moet je nog een mix maken van water en acrylverf (half water half acrylverf).

White-washed-picture-frames-ready-for-second-coat5. Gebruik weer deze zelfde kwast om de lijst een tweede laag te verven.

White-washed-picture-frames-second-coat6. Doe ditzelfde ook met alle andere lijsten en laat ze daarna weer goed drogen.

White-washed-picture-frames-first-E7. Nu is het tijd om je letters in je favoriete lettertype uit te printen. Je kan er zelf voor kiezen of je de lijsten op A4 formaat of op A5 formaat maakt. Deze zijn gemaakt en uitgeprint op A4 formaat.

White-washed-picture-frames-ace-CE White-washed-picture-frames-ace

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider